Новини

zakazat-ded-morozЧас замовити Діда Мороза і Снігуроньку, адже скоро Новий рік - найулюбленіше і довгоочікуване свято дітей і дорослих, його чекають цілий рік!

Наш Дідусь бере найактивнішу участь у святі, адже він самий добрий і найвеселий, найніжніший - він справжній! Це незабутня новорічна казка, можна запросити Діда Мороза і Снігуроньку прямо до себе додому, а значить будуть веселощі та сміх, вікторини та розіграші, навіть конкурси карнавальних костюмів. Дід Мороз подолав дуже довгий шлях для зустрічі з дівчатками і хлопчиками, вони дуже чекають той момент, коли можна буде знайти свій подарунок під ялинкою. А якщо цей подарунок вручить добрий Дідусь Мороз, тоді щастя дитині буде безмежним. До замовлення Діда Мороза необхідно підготуватися заздалегідь: вивчити з дитиною віршик, дізнатися у малюка який подарунок буде найбажанішим - адже подарунок, про який мріє дитина, може бути не дуже дорогим. Чудово, що є свято Новий Рік, і прекрасно, що кожен раз ми можемо зустріти його по-новому.

Замовити Діда Мороза, визначитися з безлічі пропозицій - вибір, до якого бажано підійти уважно, щоб обраний Вами Дідусь вмів спілкуватися із зовсім маленькими дітками, розумів, як підійти, не налякати, що сказати, що запитати, де похвалити, загалом, викликати довіру , принести масу радісних хвилин і залишити захоплені спогади на весь рік! Адже малюк ще так вірить у казку і кожен Новий рік для нього особливий. Існує багато організацій, де можна запросити Діда Мороза і Снігуроньку. Не забудьте і про новорічне костюмі дитини, наряд теж має важливе значення, як же можна здатися перед знаменитим Дідусем в звичайному одязі ... Не завадить одягнутися в карнавальні костюми всією сім'єю, адже зараз вибір карнавальних нарядів величезний. Це чарівний ритуал, як передчуття чогось таємничого, нового. Новий рік це завжди сподівання - мрії, нові цілі, які неодмінно повинні здійснитися. У Новий рік ми завжди віримо в найкраще, найщасливіше і добре.

Готов ли ребёнок к школе психологически? Какие аспекты воспитания подразумевает подготовка к школе?

podgotovka-rebenka-k-skoleПодготовка к школе в рамках дошкольного образования – один из важных этапов развития ребенка. Это период приобщения малыша к кругу общечеловеческих ценностей, время установления первых отношений ребёнка с окружающими его людьми. Никогда в своей жизни человек не испытывает такие скорые и качественные изменения в своем восприятии мира, как в дошкольный период и первые годы учёбы в школе. Вместе с тем детский возраст характеризуется повышенной впечатлительностью и чувственностью. 
Подготовить ребенка к школе - чрезвычайно ответственная задача родителей. Опыт показывает, что не все дети готовы к безболезненному, успешного вхождению в учебную деятельность. И речь вовсе не о требованиях школы наличия у маленького дарования знаний в области грамматики, математики или логики. Подготовка к школе подразумевает психологическую готовность малыша к новым условиям его жизни.
подготовка к школе подолВ настоящее время в детских дошкольных учреждениях проводят подготовку ребенка к школе на достаточно высоком уровне. Более того, многие школы принимают детей в "нулевой" класс, в которых есть возможность пройти квалифицированный курс подготовки к школе. И уже всё меньше дискуссий среди родителей на тему "А не переутомляется ли кроха, получая образование с шести лет?" Сегодня всё чаще можно встретиться с четырехлетним мальчиком-гением, который уже умеет читать или свободно декламирует стихотворения на английском языке. И это хорошо, но в определённой степени, потому что реализовывая собственные амбиции при подготовке к школе своего чада, родители часто полагаются на собственный опыт, мол: «Маме лучше знать, что хорошо для ее будущего гения…», при этом могут не учитываться явные наклонности и интересы самого дошкольника. Именно так общество теряет художников, поэтов и просто мечтателей-творцов, а получает «отформатированных» экономистов или финансистов. И не удивительно, что при поступлении в школу, спустя некоторое время, наши маленькие Эйнштейны оказываются в кабинете психолога с разными психологическими проблемами и оказываются неготовыми к трудностям жизни в школе.
podgotovka-skole-chtenieПодготовить ребенка к школе психологически - вот главная задача родителей. Психологическая готовность к учебе состоит из  некоторых аспектов:

  • у малыша должно быть желание идти в школу, то есть, языком психологии -  мотивация к учёбе.
  • должна быть сформирована социальная позиция будущего школьника: ребёнок должен уметь взаимодействовать с ровесниками, выполнять требования учителя, контролировать свое поведение.
  • важно, чтобы будущий школьник был здоровым, закалённым и выносливым, иначе ему будет сложно выдерживать нагрузку школы на протяжении года и даже учебного дня в школе.
  • после курса подготовки к школе у него должно быть достаточное умственное развитие, которое является основой для успешного овладения школьными знаниями, умениями и навыками, а также для поддержки оптимального темпа интеллектуальной деятельности, чтобы малыш успевал работать вместе с классом.

 

провести день народження дитини

Де провести День народження дитини в Києві. Як правильно замовити аніматорів для організації дитячого свята.

Всі ми родом з прекрасної казкової країни дитинства. Дитячі спогади - це те, що ми, дорослі, трепетно плекаємо, дбайливо зберігаємо, несучи через все своє життя, це те, чим наповнюємо життя своїх дітей. Доріг кожне свято, коли вся родина збирається разом з друзями і родичами, всі веселяться і наповнюють це момент радістю. Звичайно, найулюбленіше свято для дитини - День Народження. Відзначити день народження, та ще святково і незабутньо - це непросте завдання для дорослих. Чому? Тому що потрібно не просто замовити клоунів в Києві, потрібно вибрати сценарій, передбачити безліч деталей: це і костюми персонажів, і конкурси, спеціально підібрані під вік іменинника, і реквізит, і оформлення приміщення, і музичний супровід, і фотозйомка або відеозйомка, і, звичайно, святковий торт! Дуже важливо, щоб всі ці елементи не просто присутні, а органічно вписувалися і доповнювали обрану тематику заходу.
Якщо Ви хочете відсвяткувати День Народження дитини в Києві - телефонуйте нам і ми організуємо це свято для Вас на вищому рівні! Коректні і уважні аніматори на день народження візьмуться за організацію дитячого свята в Києві навіть якщо дитині виповнюється всього один рік. Професіоналізм, досвід і добрий настрій наших співробітників не залишить Вас і Ваших дітей байдужими. Іменинник буде в повному захваті, це ми гарантуємо на 100%. Ми можемо провести захід на території нашого центру. Тоді в Вашому розпорядженні буде чистеньке світле приміщення 140 кв.м, спеціально оформлене в тематиці дитячого свята.
Ми можемо все - від милих лісових звірят до Гавайської вечірки або R-n-B paty, можна організувати квест, шоу-вікторину, танцювальну дискотеку - все що завгодно! Ми подбаємо і про тематичному декорі залу і музичному оформленні обраного сценарію. Крім того, що Ви можете замовити аніматорів на свято, подумайте про професійну фотозйомку. Яскраві моменти свята залишаться відображеними не тільки у Вашій пам'яті. Крім того, у Вас буде сімейна фотосесія, яка входить в програму при замовленні фотографа! Кульмінацією Дня Народження дитини є задування святкових свічок на торті. Ми пропонуємо ексклюзивні домашні торти, адаптовані під меню дітей.
Наш дружний колектив із задоволенням візьметься за організацію будь-якого Вашого сімейного свята.
Замовивши дитячий День Народження в нашому центрі в Києві, Ви отримаєте повний комплекс професійних послуг з організації свята.

Приватні дитячі сади Києва - які переваги і недоліки перед державними садами.

сhastnye-detskiye-sadyОстанніми роками намітилася тверда тенденція до збільшення кількості приватних дитячих садів Києва. Це зростання викликане перш за все попитом молодих батьків на якісні послуги у сфері дошкільної освіти. Чим же хороші приватні дитячі сади Дарницького району (Позняки). У чому полягають переваги приватних дитячих садків перед державними?

1. Однією з важливих відмінностей приватних садів Позняки Осокорки є велика відповідальність перед батьками і спрямованість на сучасні методи виховання і розвитку дитяти. У приватних дошкільних установах використовують сучасні підходи в питаннях дитячої психології. А державні сади міняються дуже повільно, а то і взагалі опираються нововведенням. Все менше батьків згодні, аби їх дитяти виховували "радянськими" методами, де в главу ставитися слухняність і покірливість. Приватні дитячі сади в Києві прагнуть забезпечити розвиток індивідуальної особи в кожному дитяті і охоче використовують в своїй практиці досвід тих, що успішно зарекомендували себе педагогічних методик, навіть заявляючи це «фішкою» в своєму позиціюванні. Наприклад, особливою популярністю користуються система Монтессорі, деякі сади включають в свої програми елементи декількох методик, інтегруючи їх в свою авторську систему всестороннього розвитку дитяти.

detskiye-sady-kiyev2. Підхід у виборі персоналу і педагогів. Якщо говорити на прямоту, в державних садах якість персоналу в більшості випадків бажає кращого. На жаль, низька заробітна плата і нелегкі умови праці слабо мотивують і не залучають молодих кваліфікованих фахівців. Приватні дошкільні установи - це комерційні структури. Як будь-який успішний бізнес, приватний дитячий сад Дарницького району (Позняки) дорожить і репутацією, і своїм кваліфікованим персоналом. Тому до вибору співробітників тут личать особливо уважно, ретельно відбирають кандидатів, а співробітникам пропонують гідну оплату. Це дозволяє говорити, що вихователі приватного садка відносяться до своєї роботи відповідальніше.

3. Ще однією перевагою можна назвати кількість дітей в групі. Бич державних дитячих садів - дуже велика кількість дітей в одній групі, і, звичайно, недостатня кількість вихователів на одну таку групу. Дитячі сади на Подолі і інших районах Києва, можуть набирати в групу, розраховану на 20 чоловік, до 45 дітей! Внаслідок цього, природно, погіршується якість і сприйняття розвиваючих занять, недостатньо приділяється увага кожному дитяті. Приватні дитячі сади пропонують групи від 8 до 20 дітей. Кожному дитяті щодня приділяється досить уваги і турбота. Крім того, в передових садках, для проведення розвиваючих освітніх занять групи діляться на підгрупи для якісного засвоєння матеріалу.

сhastnye-detskiye-sady-kiyeva4. Варто звернути увагу на те переваги, що приватні сади, в основному, відкриваються в нових будівлях і приміщеннях. Обставляються новими меблями, що відповідають вимогам ергономіки і екологічності, а також купують сучасні учбові матеріали і устаткування для розвитку дітей. Це поважно для багатьох свідомих батьків, які бажають, аби дитяти оточували зручність і затишок як під час гри і навчання, так і під час тихої години. У державних же дитячих садах не рідка ситуація, коли старі меблі і інтер'єри пережили себе, і своїм виглядом наводять тугу. Ця ситуація породила народну традицію відомчих садків: у своєму бажанні кращих умов для своїх дітей, батьки об'єднуються і самостійно купують все необхідне. З цього пункту логічно перейдемо до наступного: 5. Побори. Визначаючи дитяти в державний садок, будьте готові до того, що ви купуватимете все, починаючи від туалетного паперу і олівців і закінчуючи партами і унітазами. Також з року в рік ви братимете активну участь в ремонті і облагороджуванні всього саду в цілому. Деякі батьки відмовляються від цього, тому бажає доводиться платити і за них, що породжує в батьківських колективах справжні війни. У більшості приватних садів у фіксовану оплату за послуги включено все, що може знадобитися вашому дитяті для комфортного перебування, для навчання і ігор. Окремо може обмовлятися сума за харчування, залежна від відвідин дитяти. В приватних дитячих садів переваг багато, єдиний недолік - вартість, осилити яку здатна не кожна сім'я. Не дивлячись на це, існує безліч доступних варіантів навіть для сімей з середніми доходами.

Доступність і якість послуг - це те, що повинне задовольнити обоє сторони: і приватний дитячий сад, і батьків. В результаті ви отримуєте налагоджений зв'язок сад-батько, вихователь-дитя. А головне - спокійного, розумного і щасливого дитяти, майбутню особистисть!

arifmeticaШкола ментальної арифметики тепер в дитячому центрі Кузя на Подолі!

Ви зможете вирішити цей приклад в думці за декілька секунд, без допомоги калькулятора?
872+116-761+262-378=?
А ваша дитина зможе! Це обіцяє школа ментальної арифметики.
Ментальна (тобто "уявна") арифметика - напрям, який фантастичними темпами набирає популярність у всьому світі. Зараз відкрито сотні шкіл і курсів ментальної арифметики, і їх число продовжує зростати. Піонерами в розвитку цього напряму стали азіатські країни, але досить швидко курс став популярним в Європі і Америці. У великих містах Казахстану і Середньої Азії центри ментальної арифметики на кожному кроці, а в Україні бум тільки починається.
Чи варто вірити обіцянкам шкіл ментальної арифметики? І чи треба це дитині - навчитися вмить - "ментально" вважати?
Послідовники курсу пояснюють, що, головна перевага ментальної арифметики не в самому умінні швидко рахувати. А в тому, що при підрахунках цим методом задіюються відразу дві півкулі головного мозку. Мислення дитини "звикає" вирішувати життєві завдання двома півкулями одночасно: сконцентруватися на питанні, уявити якусь схему і логічно вирішити завдання. Виникає креативний і в той же час логічний підхід до вирішення питань. Незважаючи на спори педагогів, інтерес з боку батьків величезний. Все більше людей дізнається про цю методику і хоче дати своїм дітям перевагу в подальшому житті. Тому багато дитячих центрів замислюються про те, щоб ввести у себе цей напрям.
Дитячий центр Кузя пропонує усім охочим записатися на курс Ментальної арифметики. Курс расщитан на вік від 5 до 12 років. Детальніше дізнайтеся по телефону у адміністратора. Бажаємо успіхів в розвитку вашого чада!

<< Початок < Попередня 1 3 4 5 6 > Кінець >>

Сторінка 1 з 6
online

Меня зовут Лиза, могу ли я вам помочь?

Оставьте свой телефон и я свяжусь с вами

Ваш телефон принят!

Пример Пример escort eskisehir escort eryaman escort samsun escort bursa